Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31826

Ingredience

10 g Bazalka
250 g Celer řapíkatý
650 g Krájená rajčata s bazalkou
3 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
10 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
200 g Smetana zakysaná 14%
5 g Sůl
1 l Vývar z hovězích kostí
2 stroužek Česnek
60 g Šalotka
300 g Špenátové listy mražené

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 400kJ
5% Sacharidy 19 g
31% Tuky 23 g
71% Sodík 1 g
29% Bílkoviny 16 g

Polévka tříbarevná postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme olej a lehce v něm osmahneme nasekanou šalotku, drcený česnek a kousky řapíkatého celeru.

2

Po 5 minutách přidáme drcená rajčata i se šťávou a zalijeme vývarem. Ochutíme solí a pepřem.

3

Nasekáme a přimícháme bylinky.

4

Slunečnicový olej rozehřejeme a na něm lehce podusíme špenát.

5

Dochutíme solí a pepřem a po 4 minutách přendáme na předehřáté talíře.

6

Přelijeme polévkou a ozdobíme zakysanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept