Jednoduchý recept

Margarita avokádo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31827

Ingredience

2 ks Avokádo
4 ks Bazalka
1 ks Cibule červená
60 g Mozzarella
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 978kJ
4% Sacharidy 15 g
25% Tuky 19 g
3% Sodík 68 mg
10% Bílkoviny 6 g

Margarita avokádo postup přípravy receptu:

1

Do pánvičky dáme pokrájený česnek, cibuli a olivový olej. Přikryjeme pokličkou a smažíme 2 minuty na prudkém plameni.

2

Do horké vody dáme na 45 vteřin rajčata, poté ponoříme do studené vody a oloupeme.

3

Na kovovou mísu dáme půlky avokád s užšími konci obrácenými ke středu mísy. Do dutiny v každé půlce dáme lžící cibuli.

4

Na čtvrtky nakrájíme rajčata. Rozdělíme je s plátky mozzarelly a bazalkou mezi čtyři půlky avokáda, osolíme a opepříme.

5

Zapékáme je v předehřáté troubě, aby se avokáda prohřála a sýr rozpustil.

6

Přendáme na servírovací mísu, ozdobíme lístky bazalky a podáváme.

Poznámka

Avokáda rozpůlená, zbavená pecek. Z bazalky natrhané lístky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept