Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31852

Ingredience

1 ks Bobkový list
4 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Filé z mořského jazyka
200 g Krevety tygří - loupané
500 g Mořské plody mix
10 g Nové koření mleté
100 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
80 g Protlak rajčatový
10 g Sůl
1 l Vývar rybí
6 stroužek Česnek
50 g Šalotka
20 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 567 kcal
Kilojoule 2 374kJ
5% Sacharidy 19 g
42% Tuky 32 g
96% Sodík 2 g
106% Bílkoviny 60 g

Námořnická polévka postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme olej a nakrájený česnek s cibulí orestujeme.

2

Šalvěj opereme, jemně posekáme a přidáme k cibuli

3

s česnekem. Dále přidáme bobkový list, nové koření, drcený pepř a mořskou sůl, citronovou šťávou a přidáme rozmrazené mořské plody.

4

Po 10 minutách dušení přilijeme rybí vývar. Omyjeme filety z mořské ryby, nakrájíme na kostky a přidáme do polévky.

5

Všechno necháme zvolna vařit asi 10 minut. Potom přidáme rozmrazené krevety a rajský protlak. Polévku zdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept