Jednoduchý recept

Biftek s česnekovým máslem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 31861

Ingredience

500 g Hovězí svíčková
100 g Máslo čerstvé
50 g Pažitka
8 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
3 stroužek Česnek
50 ml Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 622kJ
1% Sacharidy 3 g
32% Tuky 24 g
42% Sodík 847 mg
51% Bílkoviny 29 g

Biftek s česnekovým máslem postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme rozměklé máslo, prolisovaný česnek a pažitku. Směs vyklopíme na pečící papír a srolujeme do válečku o průměru 3cm, oba konce svážeme a dáme do lednice vytuhnout.

2

Maso osolíme, opepříme a orestujeme na rozpáleném oleji z obou stran asi 3-4 minuty, záleží na výšce steaku.

3

Z lednice vyjmeme máslo, vybalíme z papíru a nakrájíme teplým nožem na 2cm silné plátky, které poklademe na každý biftek.

4

Servírujeme např. se zeleninovým salátem.

Poznámka

+ hodina na vychlazení másla

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept