Recept

Candát pečený na olivovém oleji

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 31868
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Candát obecný
4 plátek Citrony
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř bílý
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 537kJ
1% Sacharidy 3 g
11% Tuky 8 g
6% Sodík 116 mg
123% Bílkoviny 69 g

Candát pečený na olivovém oleji postup přípravy receptu:

1

Candáta naporcujeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Takto připravené porce pečeme na oleji v troubě předehřáté na 220°C. Během pečení porce obrátíme.

2

Servírujeme s plátkem citronu.

Poznámka

Jako přílohu volíme šťouchané brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept