Candát pečený na olivovém oleji - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Candát pečený na olivovém oleji
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31868 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
0,5 ks | Candát obecný |
4 plátek | Citrony |
1 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká |
3 polévková lžíce | Olej olivový |
1 špetka | Pepř bílý |
2 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 175,6mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 1,6mg |
Vláknina | 146,4mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Pepř bílý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Candát obecný, Mouka pšeničná hladká, Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Candát pečený na olivovém oleji postup přípravy receptu:
1 | Candáta naporcujeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Takto připravené porce pečeme na oleji v troubě předehřáté na 220°C. Během pečení porce obrátíme. |
2 | Servírujeme s plátkem citronu. |
Poznámka
Jako přílohu volíme šťouchané brambory.