Recept

Filé z candáta zapečený s ananasem se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 31871
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Ananas
0,5 ks Candát obecný
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 špetka Sůl
4 plátek Sýr Eidam uzený 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 735kJ
2% Sacharidy 8 g
16% Tuky 12 g
6% Sodík 126 mg
123% Bílkoviny 69 g

Filé z candáta zapečený s ananasem se sýrem postup přípravy receptu:

1

Filé z candáta zakapeme citronem a necháme alespoň dvacet minut marinovat. Poté porce osolíme, vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme asi patnáct minut.

2

Pekáč z trouby vyjmeme, poklademe plátky oloupaného ananasu, překryjeme plátkem uzeného eidamu a necháme v troubě zezlátnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept