Recept

Filé z candáta s hruškou a nivou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 31872
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Candát obecný
2 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Kompot hruškový
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 špetka Sůl
200 g Sýr Niva (Rokfór)

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 594 kcal
Kilojoule 2 484kJ
3% Sacharidy 10 g
15% Tuky 11 g
41% Sodík 816 mg
141% Bílkoviny 80 g

Filé z candáta s hruškou a nivou postup přípravy receptu:

1

Filé z candáta zakapeme citronem a necháme alespoň dvacet minut marinovat. Poté porce osolíme, vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme asi patnáct minut.

2

Pekáč z trouby vyjmeme, poklademe plátky kompotované hrušky, překryjeme plátkem nivy a necháme v troubě zezlátnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept