Recept

Filé z candáta s ananasem a sýry

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 31873

Ingredience

200 g Ananas
0,5 ks Candát obecný
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 plátek Sýr Ementál (Primátor)
200 g Sýr Niva (Rokfór)
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 592 kcal
Kilojoule 2 475kJ
2% Sacharidy 9 g
16% Tuky 12 g
41% Sodík 823 mg
142% Bílkoviny 80 g

Filé z candáta s ananasem a sýry postup přípravy receptu:

1

Filé z candáta zakapeme citronem a necháme alespoň dvacet minut marinovat. Poté porce osolíme, vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme asi patnáct minut.

2

Pekáč z trouby vyjmeme, poklademe plátky oloupaného ananasu, překryjeme plátkem nivy a plátkem ementálu a necháme v troubě zezlátnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept