Jednoduchý recept

Vejce s petrželovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 3188

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 007kJ
0% Sacharidy 1 g
26% Tuky 20 g
8% Sodík 163 mg
26% Bílkoviny 15 g

Vejce s petrželovým máslem postup přípravy receptu:

1

Vejce vaříme 4 minuty, potom je vložíme do studené vody a oloupeme. Vejce nesmějí vychladnout.

2

Oloupaná vejce rozkrojíme napůl a polijeme je rozpuštěným máslem, ve kterém jsme zpěnili nakrájenou petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept