Jednoduchý recept

Třešně ve víně

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 31898
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

20 g Citronová kůra
250 g Cukr moučkový
10 g Skořice mletá
650 g Třešně
1500 ml Víno červené
120 g Želé rybízové

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 937kJ
20% Sacharidy 71 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 21 mg
1% Bílkoviny 1 g

Třešně ve víně postup přípravy receptu:

1

Třešně omyjeme, vypeckujeme a rozřízneme napůl. Vložíme do hrnce, přisypeme cukr, skořici, strouhanou citronovou kůru, přidáme rybízové želé a zalijeme červeným vínem Bordeaux. Přivedeme k varu, chvilku povaříme, stáhneme z ohně a necháme třešně máčet do vychladnutí.

2

Podáváme v pohárových miskách jako ovocnou polévku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept