Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 3190
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
250 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 860kJ
2% Sacharidy 7 g
19% Tuky 14 g
9% Sodík 182 mg
24% Bílkoviny 13 g

Míšenina z vajec postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme mouku a osmahneme ji na světlou jíšku. Po částech ji zalijeme mlékem, osolíme a 10-15 minut povaříme.

2

Do povařené omáčky přidáme natvrdo uvařená vejce nakrájená na dílky. Nakonec přisypeme nasekanou petrželovou nať.

Poznámka

Vejce předem uvaříme natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept