Recept

Filé v omáčce z kysané smetany

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31902

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Filé rybí
2 polévková lžíce Kečup
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
100 g Sýr Ementál (Primátor)
2 špetka Sůl
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 145kJ
5% Sacharidy 19 g
34% Tuky 26 g
9% Sodík 186 mg
167% Bílkoviny 94 g

Filé v omáčce z kysané smetany postup přípravy receptu:

1

Do mísy vložíme filé, osolíme, zakapeme lžící oleje, vsypeme na plátky nakrájenou cibulí, pórek,drobně posekanou pažitku a petrželovou nat. Pod fólií necháme asi půl hodiny odpočívat. Během té doby filé obrátíme.

2

Marinované filé i se zeleninou narovnáme do zapékací mísy vymazané dvěma lžícemi oleje, rybu se zeleninou přelijeme smetanou, v níž jsme rozmíchali kečup.

3

Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi čtvrt hodiny. Poté rybu zasypeme nastrouhaným sýrem zapékáme, až sýr zezlátne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept