Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 31919

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 špetka Estragon
600 g Humr
10 ml Kaviár
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
60 ml Smetana čerstvá ke šlehání
1 kávová lžička Sůl
300 g Těstoviny konzumní
90 ml Víno šumivé (sekt)
60 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 560 kcal
Kilojoule 2 341kJ
16% Sacharidy 58 g
22% Tuky 17 g
36% Sodík 723 mg
67% Bílkoviny 38 g

Těstoviny s humrem postup přípravy receptu:

1

Humří maso nakrájíme na menší kousky, vložíme do misky a pokapeme citrónovou šťávou. V hluboké pánvi zahřejeme máslo, přidáme maso z humra a estragon. Za stálého míchání smažíme pár vteřin. Poté přilijeme smetanu a znovu za stálého míchání několik vteřin povaříme. Přilijeme víno a vývar. Dle chuti osolíme a opepříme. Povaříme na mírném ohni 2 minuty, poté odstavíme a přikryjeme poklicí.

2

Dle návodu na obalu připravíme těstoviny. Hotové těstoviny slijeme. Trochu vody, ve které se vařily, dáme stranou.

3

Pánev s omáčkou vrátíme na plotnu, přidáme těstoviny a při mírné teplotě mícháme tak dlouho, až se s omáčkou dobře spojí a prohřejí. Podle potřeby přilijeme trochu vody, ve které se vařily těstoviny. Ihned podáváme a na závěr můžeme ozdobit trochou kaviáru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept