Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 31924
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 stroužek Česnek
250 g Krab
45 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
350 g Rajčata
1 špetka Sůl
350 g Těstoviny Linguine
80 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 115kJ
19% Sacharidy 68 g
18% Tuky 14 g
12% Sodík 249 mg
41% Bílkoviny 23 g

Linguine s krabím masem postup přípravy receptu:

1

Krabí maso vložíme do hmoždíře a podrtíme ho pomocí tlouku na jemné kousky.

2

V hluboké pánvi zahřejeme 30 ml oleje. Přidáme pokrájenou petržel, utřený česnek, osolíme, opepříme a smažíme 5 minut, až česnek začne zlátnout.

3

Přimícháme oloupaná nakrájená rajčata, vyloupané krabí maso a víno. Zakryjeme pánev poklicí a vaříme při mírné teplotě 15 minut, občas zamícháme.

4

Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu. Uvařené těstoviny slijeme a trochu vody, ve které se vařily, necháme stranou.

5

Těstoviny vrátíme do čistého hrnce, přilijeme zbývající olej a při střední teplotě rychle promícháme, až se všechny těstoviny pokryjí olejem.

6

Přidáme směs rajčat a krabího masa, znovu promícháme. Podle potřeby přilijeme trochu vody, ve které se vařily těstoviny. Dle chutí dokořeníme. Podáváme posypané čerstvou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept