Recept

Vepřové závitky se zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3193
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
500 g Vepřové maso libové
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 390 kcal
Kilojoule 1 633kJ
3% Sacharidy 12 g
36% Tuky 27 g
4% Sodík 70 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřové závitky se zelím postup přípravy receptu:

1

Naklepeme maso, osolíme a opepříme. Doprostřed každého plátku masa dáme zelí. Maso srolujeme a propíchneme jehlou, aby plátek držel pohromadě.

2

Do papiňáku dáme olej a závitky podusíme. Potom je přendáme na talíř a v papiňáku osmahneme cibulku. Vrátíme závitky zpět, maso podlijeme vodou a zakryjeme poklicí.

3

Dusíme do změknutí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept