Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Vídeňský řízek 5 1
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 31942
Kategorie: Maso

Ingredience

4 plátek Citrony
80 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
60 g Olej rostlinný
120 g Strouhanka
2 špetka Sůl
4 plátek Telecí kýta
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 761kJ
5% Sacharidy 20 g
47% Tuky 35 g
18% Sodík 362 mg
12% Bílkoviny 7 g
Vídeňský řízek

Vídeňský řízek postup přípravy receptu:

1

Plátky telecího opláchneme, osušíme a po krajích nařízneme. Plátky hodně rozklepeme mezi dvěma fóliemi, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji s máslem.

2

Servírujeme s plátkem citronu.

Poznámka

Jako přílohu volíme bramborovou kaši.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept