Recept

Vepřové kotlety na červeném víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 31950
Kategorie: Maso

Ingredience

260 g Cibule
1 ks Hřebíček
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
2 špetka Sůl
4 ks Vepřové kotlety
300 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 306kJ
3% Sacharidy 12 g
18% Tuky 14 g
9% Sodík 179 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřové kotlety na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Kotlety očistíme, opláchneme, osušíme, na krajích nařízneme, naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo s olejem, vložíme kotlety a z obou stran osmažíme. Přidáme cibuli nakrájenou na plátky a rajčata, která jsme spařili, oloupali a nakrájeli na plátky. Kotlety zalijeme červeným vínem, přidáme koření, hrnec uzavřeme a zhruba deset minut vaříme na středním plameni. Poté hrnec odstavíme, vychladíme a zkusíme, zda je maso měkké.

Poznámka

Jako přílohu volíme dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept