Jednoduchý recept

Uzenina s rajčaty a olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 31982
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

6 ks Ančovičky konzervované
1 polévková lžíce Balsamico ocet
8 plátek Chléb pšeničný (bílý)
2 polévková lžíce Kapary
1 polévková lžíce Olej olivový
125 g Olivy zelené
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
175 g Salám Lovecký
1 špetka Sůl
1 hrst Bazalka

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 437 kcal
Kilojoule 1 827kJ
2% Sacharidy 8 g
38% Tuky 29 g
152% Sodík 3 g
61% Bílkoviny 34 g

Uzenina s rajčaty a olivami postup přípravy receptu:

1

Na stejné díly nakrájíme rajčata, postříkáme je balsamikovým octem, osolíme a opepříme a dáme stranou.

2

Ančovičky pokrájíme na menší kousky - velikost menší než olivy.

3

Do každé olivy vsuneme kousek ančovičky a kapary.

4

Na talířích urovnáme plátky uzeniny společně s rajčaty, plněnými olivami a listy bazalky. Lehce pokapeme olivovým olejem.

5

Podáváme s bílým chlebem.

Poznámka

Olivy vypeckované.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept