Jednoduchý recept

Paštika s ančovičkami a olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 31986

Ingredience

4 ks Ančovička - filety
1 ks Citrony
15 g Mandle mleté
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
175 g Olivy černé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 059kJ
2% Sacharidy 6 g
29% Tuky 22 g
22% Sodík 449 mg
19% Bílkoviny 11 g

Paštika s ančovičkami a olivami postup přípravy receptu:

1

V mixéru rozmixujeme olivy, citronovou kůru,šťávu a máslo. Jemně nasekáme ančovičky a přidáme do směsi. Vše mixujeme 20 vteřin v mixéru. Postupně přidáme olivový olej a mleté mandle.

2

30 minut necháme paštiku v lednici ztuhnout.

3

Poté podáváme např. s topinkami.

Poznámka

Olivy černé vypeckované. Z citronu šťávu i kůru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept