Jednoduchý recept

Broskve se zmzlinou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31989

Ingredience

300 g Broskve
15 g Cukr moučkový
90 ml Poleva cukrářská bílá
50 ml Sherry brandy
150 ml Smetana 16% (pochoutková)
10 ml Tresť vanilková
450 ml Zmrzlina jahodová

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 368kJ
11% Sacharidy 40 g
22% Tuky 16 g
2% Sodík 45 mg
8% Bílkoviny 4 g

Broskve se zmzlinou postup přípravy receptu:

1

Broskve spaříme horkou vodou, oloupeme, rozřízneme napůl, vypeckujeme, půlky broskvi vložíme do misky, posypeme cukrem a zakapeme brandy.

2

Jahodovou zmrzlinu necháme trochu změknout, přimícháme do ní vanilkovou esenci, šlehačku a tímto krémeme naplníme pohárky. Navrch dáme vždy půlku broskve a polijeme polevou.

3

Podáváme velmi vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept