Jednoduchý recept

Broskve s vanilkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 32003

Ingredience

300 g Broskve
50 ml Likér Maraschino (Maraska)
50 ml Likér pomerančový
60 g Piškoty dětské kulaté
100 ml Sirup Golden
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
10 ml Tresť vanilková
200 ml Zmrzlina jahodová
200 ml Zmrzlina vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 448kJ
13% Sacharidy 48 g
17% Tuky 13 g
5% Sodík 92 mg
7% Bílkoviny 4 g

Broskve s vanilkou postup přípravy receptu:

1

Broskve spaříme, oloupeme, vypeckujeme a rozkrojíme napůl. Půlky broskví vĺožíme do misky. Sirup promícháme s likérem, vanilkovou esencí a zalijeme jím broskve v misce. Necháme uležet.

2

Vanilkovou a jahodovou zmrzlinu necháme trochu změknout, přilijeme višňový likér, smetanu na šlehání a vyšleháme pěnu. Dáme na chvíli do mrazáku.

3

Do pohárků rozdělíme porce mražené pěny, navrch položíme okapané broskve a posypeme drcenými piškoty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept