Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 270 minut
Doba přípravy: 150 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 32005

Ingredience

300 g Brusinky
4 ks Cibule
1 ks Citronová šťáva
0,8 g Cukr krupice
4 polévková lžíce Husí sádlo
0,5 kg Játra vepřová
0,3 g Kečup
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
0,1 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kg Srnčí kýta
3 kávová lžička Sůl
0,5 dl Víno červené
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 547 kcal
Kilojoule 2 289kJ
10% Sacharidy 36 g
29% Tuky 22 g
40% Sodík 800 mg
85% Bílkoviny 48 g

Srnčí na brusinkách postup přípravy receptu:

1

Srnčí kýtu nakrájíme na plátky, které potřeme máslem, hořčicí, osolíme a opepříme.

2

Cibuli nakrájíme na kolečka a naskládáme na maso. Když máme maso a cibuli připravené, zalijeme 0,2 dl vínem a necháme v ledničce 2 hodiny naložené.

3

Odležené maso v hrnci na rozpáleném sádle opečeme. Přidáme na plátky nakrájená vepřová játra, cibuli, všechno zalijeme vývarem z kostí a necháme vařit.

4

Do měkkého masa přidáme kečup. Moukou s 0,2 dl vody zahustíme, podlijeme 0,3dl vínem, přidáme brusinky a vaříme ještě 10 minut.

5

Po dokončení vaření dochutíme citrónovou šťávou a cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept