Jednoduchý recept

Broskve ve víně

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 32008

Ingredience

600 g Broskve
100 g Cukr moučkový
400 ml Víno červené
100 g Želé rybízové

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 839kJ
11% Sacharidy 39 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 5 mg
2% Bílkoviny 1 g

Broskve ve víně postup přípravy receptu:

1

Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vyndáme pecky. Broskve vložíme do hrnce, zalijeme vínem, přisypeme cukr a přidáme rybízové želé. Povaříme 6 až 8 minut, odstavíme z plotny a necháme chladnout.

2

Chlazené broskve se šťávou podáváme v pohárcích na bowli se slámkou a koktejlovou lžičkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept