Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 32010

Ingredience

60 g Celer řapíkatý
60 g Cibule
150 g Hrášek
5 g Koriandr mletý
200 g Krůtí prsa
60 g Mrkev kořen
10 ml Olej olivový
5 g Oregano sušené
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 l Voda pitná
150 g Zelí hlávkové bílé
1 stroužek Česnek
70 g Špagety, Makarony

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 842kJ
7% Sacharidy 25 g
44% Tuky 33 g
8% Sodík 168 mg
25% Bílkoviny 14 g

Krůtí minestrone postup přípravy receptu:

1

Krůtí prsa nakrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme olivový olej. Do hrnce pak vsypeme nudličky a 2 minuty smažíme, potom přidáme nakrájenou cibuli a drcený česnek a za stálého míchání je necháme mírně zezlátnout. Přidáme na kostičky nakrájený celer a mrkev a smažíme asi 1 minutu.

2

Rajčata nakrájíme a vložíme do hrnce i se šťávou z konzervy, přidáme vodu, pepř, oregano, koření a petrželku. Přivedeme k varu a poté zmírníme plamen a polévku vaříme pod pokličkou asi 15 minut.

3

Přidáme nakrouhané zelí, vsypeme makaróny, hrášek a vaříme ještě 15 minut.

Poznámka

Podáváme horké s křupavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept