Jednoduchý recept

Broskve s rybízovou marmeládou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 32018

Ingredience

300 g Broskve
100 ml Likér Maraschino (Maraska)
80 g Marmeláda rybízová
50 ml Sherry brandy
300 g Zmrzlina vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 879kJ
8% Sacharidy 29 g
8% Tuky 6 g
2% Sodík 40 mg
4% Bílkoviny 2 g

Broskve s rybízovou marmeládou postup přípravy receptu:

1

Broskve spaříme, oloupeme, rozkrojíme napůl a vypeckujeme. Broskve vložíme do misky, zakapeme brandy a likérem. Necháme uležet.

2

Do vychlazených pohárků vložíme porce zmrzliny, nevrch položíme broskve, šťávu z misky po broskvích smícháme s rybízovou marmeládou a porce v pohárcích přelijeme.

3

Dezert podáváme velmi vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept