Recept

Zvěřina s fazolovými lusky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 32019

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 kg Fazolové lusky zelené
0,5 kg Jelení maso
0,5 kg Játra vepřová
4 polévková lžíce Kari koření
3 polévková lžíce Kečup ostrý
2 polévková lžíce Omáčka sójová
4 kávová lžička Paprika červená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
2 kávová lžička Sůl
2 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 556 kcal
Kilojoule 2 325kJ
9% Sacharidy 32 g
31% Tuky 23 g
93% Sodík 2 g
113% Bílkoviny 64 g

Zvěřina s fazolovými lusky postup přípravy receptu:

1

Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, které spolu s játry a cibulí na sádle zprudka orestujeme. Přidáme sladkou papriku, zalijeme 0,4 dl vody a necháme projit varem.

2

Po krátkém vaření přidáme fazolové lusky. Pod poklici, za občasného podlévaní hovězím vývarem dusíme přibližně 60 minut.

3

Do poloměkkého masa přidáme kečup, koření, sójovou omáčku, pepř, cukr a pokračujeme dušením dalších 60 minut.

4

Na závěr vaření dochutíme citrónovou šťávou a solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept