Jednoduchý recept

Hrušky se zmrzlinou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 32023

Ingredience

300 g Hrušky
50 ml Rum
100 ml Sirup Monin - vanilkový
50 ml Voda pitná
300 g Zmrzlina vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 671kJ
6% Sacharidy 21 g
7% Tuky 6 g
2% Sodík 40 mg
4% Bílkoviny 2 g

Hrušky se zmrzlinou postup přípravy receptu:

1

Hrušky dobře omyjeme, rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostky. Vložíme do hrnce zalijeje sirupem s vodou a povaříme 2 až 3 minuty. Odstavíme a necháme v sirupu vychladnout.

2

Do vychlazených pohárků vložíme porce zmrzliny a navrch poklademe hrušky. Sirup z hrnce smícháme s rumem a hrušky přelijeme.

3

Tento dezert podáváme velmi vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept