Recept

Myslivecká polská omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 32025
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

60 g Cibule
20 g Hořčice
30 g Houby čerstvé
5 dl Hovězí vývar základní
2 g Jalovec
100 g Klobása Dunajská
50 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká
50 g Okurky nakládané
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 477kJ
4% Sacharidy 13 g
37% Tuky 28 g
67% Sodík 1 g
24% Bílkoviny 13 g

Myslivecká polská omáčka postup přípravy receptu:

1

Čerstvé houby nakrájíme a orestujeme na rozpáleném másle.

2

V rendlíku usmažíme na rozpáleném másle cibuli nadrobno, postupně přidáme mouku, až vznikne světlá cibulová jíška. Tu přidáme na pánev k houbám, zalijeme vývarem a 5 minut povaříme. Přidáme nakrájené okurky a klobásu, osolíme, okořeníme a 15 minut povaříme na mírném ohni. Po odstavení vmícháme hořčici a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept