Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 32028

Ingredience

2 ks Bujón zlatý hovězí
2 ks Cibule
0,5 kg Jehněčí maso
2 ks Mrkev kořen
0,1 dl Olej olivový
2 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kg Rýže loupaná
3 kávová lžička Sůl
0,5 kg Vepřový bok
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,024 kcal
Kilojoule 4 284kJ
21% Sacharidy 77 g
235% Tuky 177 g
53% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 30 g

Jehněčí s rýži postup přípravy receptu:

1

Ve vodě propranou řýži vaříme do poloměkká přibližne 10 minut. Připravenou řýži odstavíme a necháme schladit.

2

Na plátky nakrájené maso spolu s nadrobno nasekanou cibuli, osmahneme na rozpáleném oleji. Umyjeme mrkev a na hrubším struhadle ji nastrouháme. Vychladlou řýži osolíme, opepříme a půlku dáme na pekáč. Na řýži naskládáme plátky masa a mrkev, které taky osolíme a opepříme. To samé opakujeme ještě jednou.

3

Nakonec zalijeme vývarem z bujónu a v troubě zapékáme 20-30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept