Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3207

Ingredience

220 g Cukr krupice
250 g Jahody zahradní
4 ks Maracuja
2 kávová lžička Ocet kvasný lihový
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 polévková lžíce Solamyl
4 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 910kJ
10% Sacharidy 37 g
10% Tuky 8 g
1% Sodík 23 mg
6% Bílkoviny 4 g

Základní dort pavlova postup přípravy receptu:

1

Bílky důkladně šleháme do tuhého sněhu, přidáme cukr, škrob a ocet.

2

Na plech s pečícím papírem označíme kruh o průměru 18 cm, naneseme na něj sníh a pečeme 80 minut na 120°C.

3

Vypneme troubu a dort v ní necháme vychladnout.

4

Smetanu ušleháme, navrstvíme na dort, ozdobíme dužinou z maracuji, jahodami a poprášíme moučkovým cukrem.

5

Dort krájíme na dílky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept