Recept

Slepice na zelenině s olivami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32071

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kari koření
80 g Olivy černé
50 g Slanina vepřová
600 g Slepice
3 špetka Sůl
400 ml Vývar slepičí
300 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 539kJ
3% Sacharidy 12 g
23% Tuky 18 g
44% Sodík 886 mg
71% Bílkoviny 40 g

Slepice na zelenině s olivami postup přípravy receptu:

1

V hlubokém rendlíku smažíme na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli, poté vložíme zeleninu, podlijeme několika sběračkami vývaru ze slepice, osolíme, vsypeme kari koření, řádně promícháme a pod poklicí dusíme, dokud zelenina nezměkne.

2

K zelenině přimícháme maso z uvařené slepice, které jsme nakrájeli na nudličky, na půlky nakrájené olivy a důkladně prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept