Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32092
Kategorie: Rizota

Ingredience

250 g Brokolice
1 stroužek Česnek
400 g Mořské plody mix
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
80 g Paprika červená
5 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
250 g Rýže Arborio
100 g Šalotka
250 ml Víno bílé
500 ml Vývar zeleninový
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 020kJ
20% Sacharidy 73 g
7% Tuky 5 g
31% Sodík 616 mg
46% Bílkoviny 26 g

Toskánské rizoto postup přípravy receptu:

1

Na oleji orestujeme kolečka šalotky, drcený česnek a kostičky papriky. Přidáme rýži, za stálého míchání minutu smažíme,aby se zrnka rýže obalila olejem.

2

Přivedeme k varu vývar, který přidáváme po částech ke směsi rýže s žampiony a vínem. Vše přivedeme k varu, stáhneme plamen a bez pokličky necháme vařit 15 minut. Pravidelně promícháváme.

3

Přidáme mořské plody a největší část vývaru, pravidelně mícháme, dokud rýže není uvařená. Zatím uvaříme brokolici doměkka a přidáme k rizotu, dochutíme pepřem a ozdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept