Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32097
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Koření Steak 7 pepřů
10 g Petržel - nať
800 g Vepřová kýta
Na salsu
60 g Cibule
2 kávová lžička Křen
2 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
3 ks Rajčata
2 polévková lžíce Rajčatová šťáva

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 061kJ
2% Sacharidy 6 g
45% Tuky 34 g
6% Sodík 127 mg
70% Bílkoviny 40 g

Steak se salsou postup přípravy receptu:

1

Z krkovičky nakrájíme steaky. Maso potřeme po všech stranách troškou oleje, posypeme pepřovým kořením. Rajčata krátce spaříme vroucí vodou, oloupeme slupky, odstraníme semínka, rajčata nasekáme najemno. Nasekanou hmotu dáme do mísy s rajskou šťávou, jednou lžící oleje, cibulí, křenem, petrželkou a černým pepřem, dobře promícháme. Zakryjeme a necháme jednu hodinu odpočinout.

2

Gril předehřejeme na střední stupeň.

3

Steaky dáme na grilovací mřížku a asi 5 minut grilujeme po každé straně, dokud nezhnědnou a nedosáhnou požadovaného stupně propečení. Podáváme se salsou a zdobíme čerstvou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept