Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 32101

Ingredience

200 g Celer bulvový
2 ks Cibule
20 g Houby sušené
2 ks Jalovec
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 ks Nové koření celé
4 ks Pepř černý celý
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
800 g Srnčí maso
3 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 184kJ
7% Sacharidy 27 g
8% Tuky 6 g
26% Sodík 515 mg
63% Bílkoviny 35 g

Polévka ze zvěřiny postup přípravy receptu:

1

Omyté maso v hrnci zalijeme studenou vodou, přidáme koření, sůl, houby a cibuli a vaříme. Po dosažení varu snížíme teplotu, aby se polévka jen „převalovala“.

2

V mezičase na másle osmažíme ustrouhaný celer, přimícháme trochu vývaru a celer dusíme doměkka.

3

Když je maso v polévce vařené, přecedíme vývar, maso necháme prochladnout, poté je obereme z kostí a nakrájíme. Do vývaru vložíme udušený celer, obrané maso, zašleháme vajíčko a necháme ho srazit. Polévku zdobíme drobně posekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
holmanovas@seznam.cz
Polévka ze zvěřiny
Právě jsem polévku dovařila a je naprosto luxusní. Pouze jsem použila pro vývar srnčí kosti a okrájené maso. 1*tongue

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept