Recept

Opékané žampiony s bylinkovým sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 32119

Ingredience

7 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
15 g Ricotta
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek
6 ks Šalotka
750 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 422kJ
14% Sacharidy 51 g
17% Tuky 13 g
12% Sodík 235 mg
23% Bílkoviny 13 g

Opékané žampiony s bylinkovým sýrem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou šalotku a česnek nadrobno nakrájíme, mírně podusíme v kastrole na oleji. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, restujeme je asi 4 minuty.

2

Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželku, pokrm podle chuti osolíme a opepříme.

3

Krémový sýr smícháme s nasekanou pažitkou a podáváme zvlášť v mističce k opékaným žampionům.

Poznámka

Pažitku můžeme nahradit jinými čerstvými bylinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept