Recept

Hustá cizrnová polévka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 32134

Ingredience

3 ks Ančovičky konzervované
500 g Cizrna
1000 ml Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
6 stroužek Česnek
6 ks Šalotka
2 polévková lžíce Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 531 kcal
Kilojoule 2 221kJ
21% Sacharidy 74 g
19% Tuky 14 g
105% Sodík 2 g
55% Bílkoviny 31 g

Hustá cizrnová polévka postup přípravy receptu:

1

V kastrole na rozehřátém oleji lehce podusíme oloupanou, nasekanou šalotku a rozmačkaný česnek.

2

Asi po 4 minutách přidáme ančovičky a rajčata. Přilijeme vývar, přidáme nasekané lístky šalvěje.

3

Nakonec do polévky přidáme okapanou cizrnu, podle chuti sůl a pepř, ihned podáváme.

Poznámka

Použijeme konzervovanou cizrnu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept