Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 32146
Kategorie: Maso

Ingredience

40 ml Citronová šťáva
5 g Estragon
1 ks Limetka
10 g Limetková kůra
40 ml Limetková šťáva
10 g Med včelí
25 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
700 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 228 kcal
Kilojoule 954kJ
2% Sacharidy 8 g
10% Tuky 8 g
6% Sodík 128 mg
57% Bílkoviny 32 g

Limetová treska postup přípravy receptu:

1

Smícháme limetovou kůru a šťávu, citrónovou šťávu, olivový olej, med, estragon, petržel a černý pepř.

2

Do zapékací misky dáme tresku a zalijeme ji limetovou směsí. Misku zakryjeme alobalem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200°C asi 20 minut, nebo dokud ryba není měkká a nezačne se rozpadat na díky. Ozdobíme čerstvým estragonem a plátky limety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept