Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 32147

Ingredience

4 g Chilli koření mleté
1 ks Cibule
300 g Fazole červené v mírně slaném nálevu
800 g Hovězí svíčková
2 dl Hovězí vývar základní
20 g Majoránka
50 g Mouka pšeničná hladká
20 ml Olej olivový
1 ks Paprika červená
6 g Pepř černý mletý
100 g Petržel - nať
200 g Slanina vepřová
90 g Strouhanka
8 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 771 kcal
Kilojoule 3 227kJ
12% Sacharidy 43 g
39% Tuky 29 g
81% Sodík 2 g
110% Bílkoviny 62 g

Mexické ptáčky postup přípravy receptu:

1

Plátky hovězího masa vložíme mezi fólii a vyválíme válečkem. Osolíme, opepříme a rozložíme na prkénku.

2

Slaninu nakrájíme najemno, osmahneme na pánvi a do již odstavené přimícháme nasekanou petrželku, majoránku a strouhanku.

3

Slaninovou směs rozdělíme na jednotlivé porce masa, každý plátek potom od užšího konce srolujeme, obalíme v mouce a sepneme párátky. Na rozpáleném oleji opékáme a obracíme ptáčky asi 2 minuty, vyjmeme a odložíme stranou. Na pánev dáme chilli koření, cibuli nadrobno, prolisovaný česnek, nakrájenou papriku a restujeme, dokud zelenina nezměkne. Přendáme do pekáčku, vrátíme k zelenině ptáčky, zalijeme vývarem a zakryté pečeme v troubě při mírné teplotě 45 minut. Přidáme červené sterilované fazole a pečeme dalších 40 minut. Dosolíme, dochutíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept