Recept

Ovoce na grilu s vanilkovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 32152
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

400 g Ananas
15 g Cukr vanilka
2 polévková lžíce Džus jablečný
2 ks Hrušky
2 ks Jablka
150 g Jogurt bílý
1 ks Mango
3 polévková lžíce Med včelí
200 g Řecký jogurt
1 kávová lžička Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 127kJ
16% Sacharidy 56 g
7% Tuky 5 g
2% Sodík 42 mg
8% Bílkoviny 5 g

Ovoce na grilu s vanilkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Smícháme 2 lžíce medu s jablečný džus a mletou skořicí. Ovoce oloupeme a nakrájíme na plátky.

2

Rozehřejeme gril. Grilovací mřížku obalíme alobalem a položíme na ni plátky manga, ananasu, jablek a hrušek, potřeme polovinou směsi medu a skořice. Grilujeme buď 10 minut, nebo dokud ovoce nezměkne, přičemž jedenkrát obrátíme.

3

Smícháme řecký a býlí jogurt s vanilkovým cukrem a zbytkem medu a dobře promícháme. Ovoce podáváme teplé s vanilkovým jogurtem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept