Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 32155

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
20 g Bazalka
40 g Cukr moučkový
2 kávová lžička Cukr vanilka
600 g Jahody zahradní
5 g Pepř černý mletý
150 ml Víno madeira

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 465kJ
6% Sacharidy 21 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 4 mg
2% Bílkoviny 1 g

Jahodová bomba postup přípravy receptu:

1

Smícháme jahody s trochou moučkového cukru a zalijeme vínem, octem a vanilkovým cukrem. Opatrně promícháme. Posypeme polovinou listů bazalky, zbytek uschováme na ozdobu. Necháme 4 hodiny v chladničce.

2

Těsně před podáváním odstraníme lístky bazalky a vyhodíme je. Jahody dáme do servírovací mísy a přelijeme je šťávou, kterou jahody pustily. Ozdobíme je lístky bazalky a posypeme čerstvě mletým černým pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept