Jednoduchý recept

Paštika z brambor a uzené ryby

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32158
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

75 g Angrešt
650 g Brambory
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
2 polévková lžíce Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kapary
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Kopr sterilovaný
300 g Makrela uzená
1 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 368kJ
8% Sacharidy 29 g
19% Tuky 14 g
62% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 24 g

Paštika z brambor a uzené ryby postup přípravy receptu:

1

Na kostičky nakrájené brambory povaříme v hrnci s vodou 10 minut a poté scedíme. Uvařené brambory rozmixujeme v mixéru. Přidáme makrelu, kterou jsme rozebrali na kousky a mixujeme 30 vteřin do hladka. Přidáme citronovou šťávu, bílý jogurt a vařené angrešty a mixujeme.

2

Přidáme kopr, kapary, okurku, osolíme a opepříme.

3

Paštiku vyklopíme na servírovací mísu, ozdobíme plátky citronu a podáváme.

Poznámka

Angrešt vařený, pokud nemáme čerstvý, můžeme nahradit kompotem. Citron použijeme na ozdobu, nakrájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept