Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 32176
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Cibule
1 kg Jelení kýta
4 polévková lžíce Kečup ostrý
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
60 g Slanina vepřová
700 ml Voda pitná
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 905kJ
4% Sacharidy 13 g
21% Tuky 16 g
57% Sodík 1 g
111% Bílkoviny 62 g

Guláš z jelení kýty postup přípravy receptu:

1

Jelení kýtu nakrájíme na větší kostky. V rendlíku smažíme na kostičky nakrájenou slaninu s cibulí na sádle, přimícháme maso a po všech stranách osmažíme. Maso osolíme, opepříme, zasypeme oběma mletými paprikami, promícháme, podlijeme teplou vodou a pod poklicí dusíme. Občas promícháme a podle potřeby podlijeme vodou.

2

Když je maso téměř měkké, vyndáme maso na mísu, šťávu zredukujeme, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vodou, přidáme kečup, promícháme a dobře provaříme. Do hotové omáčky vrátíme maso a prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept