Recept

Čtyři druhy masa, pečené v troubě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 84 minut
Doba přípravy: 4 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 32182

Ingredience

5 ks Cibule
0,2 g Hořčice
0,3 kg Hovězí plec
0,3 g Jalovec
0,3 kg Játra vepřová
0,3 kg Jelení maso
0,2 dl Olej olivový jedlý
2 kávová lžička Pepř citronový
3 kávová lžička Sůl bylinková
0,3 kg Vepřová krkovička
0,2 dl Víno červené
0,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 256kJ
3% Sacharidy 12 g
20% Tuky 15 g
20% Sodík 400 mg
50% Bílkoviny 28 g

Čtyři druhy masa, pečené v troubě postup přípravy receptu:

1

Veškeré druhy masa nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, přidáme jalovec a zakapeme olejem a vínem. Na kolečka nakrájenou cibuli rozložíme na maso. Nejvhodnější vrstvení: hovězí - cibule, vepřové - cibule, zvěřina - cibule, játra - cibule.

2

Když máme v hrnci připravené maso, přikryjeme ho poklicí a necháme v chladu na 4 hodiny rozležet. Před pečením zalijeme maso vývarem a pod poklicí v troubě dusíme 80 minut.

3

Po celou dobu dušení, poklici z hrnce nesundáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept