Recept

Přírodní jelení plátek s ananasem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 260 minut
Doba přípravy: 240 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 32215

Ingredience

6 ks Ananas
0,2 g Jalovec
0,7 kg Jehněčí maso
0,2 dl Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř bílý celý
0,2 g Sýr Eidam cihla 45%
2 kávová lžička Sůl
0,2 dl Víno červené
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 723 kcal
Kilojoule 3 025kJ
33% Sacharidy 120 g
25% Tuky 19 g
22% Sodík 449 mg
33% Bílkoviny 19 g

Přírodní jelení plátek s ananasem postup přípravy receptu:

1

Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, posypeme solí, pepřem, přidáme jalovec, dobře zakapeme olejem, necháme 4 hodiny na chladném místě odležet.

2

Odležené maso na pánvičce z obou stran opečeme. Přidáme nadrobno nakrájený česnek, podlijeme červeným vínem, 15 minut pod poklici dusíme. Potom na každý plátek masa dáme plátek ananasu, plátek eidamu a necháme ještě 5 minu dusit, aby se zahřál ananas a roztavil sýr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept