Jednoduchý recept

Cacciatora kuře

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32228
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 stroužek Česnek
1,5 kg Kuře
125 g Mouka pšeničná hladká
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
1 špetka Sůl
1,5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,039 kcal
Kilojoule 4 348kJ
9% Sacharidy 34 g
198% Tuky 148 g
20% Sodík 406 mg
133% Bílkoviny 75 g

Cacciatora kuře postup přípravy receptu:

1

Opláchneme a otřeme do sucha porce kuřete. Lehce poprášíme moukou. Rozehřejeme v pánvi olej, vložíme do pánve porce kuřete a osmahneme do hněda. Vyndáme z pánve a dáme stranou na později.

2

V pánvi necháme 2 lžíce oleje, přidáme víno a povaříme. Přidáme pokrájené papriky, česnek, celer, mrkev, sůl a pepř, vše 15 minut dusíme. Přidáme nakrájená rajčata, zakryjeme pokličkou a dusíme 30 minut.

3

Podáváme teplé.

Poznámka

Kuře rozdělíme na 4 porce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept