Grilovaný hermelín - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grilovaný hermelín
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | brousek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 3226 |
Ingredience
1 kávová lžička | Koření grilovací |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
240 g | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 50,0mg |
---|---|
Cholesterol | 37,8mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Koření grilovací, Sýr Hermelín (Camember, Encián) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Grilovaný hermelín postup přípravy receptu:
1 | Podélně na polovinu rozkrojíme hermelín. |
2 | Do misky nalijeme olej a smícháme ho s grilovacím kořením. Promícháme a na půl hodiny naložíme do směsi hermelín. |
3 | Poté kolečka hermelínu zabalíme do alobalu a dáme na gril. |
4 | Před koncem grilování alobal otevřeme, aby sýr zezlátl. |