Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 32287

Ingredience

800 g Brambory
50 g Husí sádlo
1 l Mléko - podmáslí
3 dl Mléko plnotučné
1 polévková lžíce Sůl
400 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 622kJ
12% Sacharidy 45 g
23% Tuky 17 g
26% Sodík 512 mg
31% Bílkoviny 17 g

Caparanda z Krkonoš postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.

2

V hrnci si rozpálíme husí sádlo, dáme na ně nastrouhané brambory, osolíme podle chuti, promícháme a zalijeme horkým mlékem (2dl).

3

Za stálého míchání brambory dusíme doměkka. podle potřeby dolijeme mléko (1dl).

4

Krkonošskou caparandu podáváme se syrovým kysaným zelím a ke každé porci podáváme podmáslí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept