Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 32352
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

3 stroužek Česnek
400 g Chléb konzumní
4 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř bílý
2 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 30%
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 571 kcal
Kilojoule 2 389kJ
18% Sacharidy 65 g
30% Tuky 23 g
20% Sodík 401 mg
48% Bílkoviny 27 g

Hoferova topinka s vejci postup přípravy receptu:

1

Plátky chleba opečeme v topinkovači dozlatova a potřeme je z obou stran oloupaným česnekem a máslem (20 g).

2

Jarní zelenou cibulku očistíme, omyjeme a pokrájíme na kolečka.

3

Omytá rajčata pokrájíme na plátky. Tvrdý sýr nastrouháme a dáme do misky.

4

V pánvi si na másle zpěníme jarní cibulku dorůžova, přimícháme vajíčka, osolíme a opepříme podle chuti a směsí obložíme topinky. Dáme na ně nastrouhaný sýr, kolečka rajčat, které opepříme bílým pepřem. Topinky dáme na plech do předehřáté trouby zapéct. Pečeme pří 200 °C přibližně 5-7 minut, jen do doby, až se nám sýr roztaví. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept