Recept

Libečková tvarohová pomazánka s mandlemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 32359
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Broskve
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Libeček
200 g Lučina smetanový sýr
40 g Mandle loupané
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1,5 dl Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl
250 g Tvaroh měkký

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 938kJ
8% Sacharidy 28 g
43% Tuky 32 g
5% Sodík 98 mg
32% Bílkoviny 18 g

Libečková tvarohová pomazánka s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Libeček - "zelené maggi" omyjeme, lístky otrháme, malé lístky odložíme na ozdobu, větší velmi drobně posekáme. Omyjeme a osušíme jablka a broskve. Jablka rozkrájíme na osminky, zbavíme jadřinců. Broskve bez pacek pokrájíme též na osminky.

2

V míse si vymícháme měkký tvaroh s Lučinou, smetanou, podle chuti osolíme, opepříme, přimícháme nastrouhané (oloupané) mandle a posekaný libeček. Tvaroh dobře promícháme, měl by mít hladkou konzistenci.

3

Lžicí nabereme hromádky tvarohu, pokládáme je na talíře na polokulovité hromádky, které ozdobíme lístky libečku. Okolo tvarohu položíme ozdobně osminky jablek, broskví a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené. Ovoce použijeme podle vlastní chuti a fantazie.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept