Jednoduchý recept

Džem z višní a rybízu

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 3238

Ingredience

500 g Cukr želírovací
0,5 polévková lžíce Rum
500 g Rybíz červený
1 kg Višně

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 817kJ
19% Sacharidy 68 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 4 mg
3% Bílkoviny 2 g

Džem z višní a rybízu postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a vypeckujeme višně, rybíz také omyjeme a rozmačkáme ho, trochu necháme vcelku. Přisypeme želírovací cukr a promícháme.

2

Vše vaříme 5 minut a potom přilijeme tmavý rum. Ještě chvíli vaříme, až směs začne želírovat.

3

Plníme do sklenic vypláchnutých horkou vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept